17 December

Magsjuka har härjat i familjen Elliott och den enda som inte fått det än är jag. Känner att oddsen inte är på min sida, men än så länge har jag inte känt någonting. Hoppas verkligen att jag inte åker på det. Vore hemskt att sitta på flyget hem till Sverige och spy..

Mamma och Jennifer har varit här! De kom i torsdags och åkte hem igår. Det var riktigt kul att ha dem här. I fredags började vi med en heldag i London där Jennifer gick bananaaaaz och köpte upp butikerna.. På eftermiddag tog vi oss mot Covent Garden och hade Afternoon tea på en resturang. Det var gott, men jag kände mig inte helt hundra så kunde inte njuta fullt ut till maten. På kvällen åkte vi tillbaka till St Albans och gick och tog en drink här på min favoritbar. Kl 10 gick vi på senmiddag och hade det allmänt gött. Efter en dag i London tycker jag oftast är nog, speciellt nu vid jul.
Det är så in i helvete mycket folk som är där, det går inte att beskriva hur många det faktiskt är i rörelse. USCH! Tacka vet ja St Albans där man kan gå normalt på gatorna.

Lördagen spenderades också i London och man kunde tro att Jennifer skulle ta det lugnare med shoppingen denna dag med tanke på dagen innan, men icke sa nicke... Kan ju bara nämna att vi spenderade ca 45 min på hollister och över en timme på Victoria's secrets. Jag ville bara dö. Och på bägge ställena var det mer svenskar än andra nationaliteter. Mamma och jag stod och diskutera hur det kommer sig att vi svenskar blir extra hypade än andra nationaliteter. Jag älskar VS när jag var i USA, där gick jag lugnt och fyndade det ena plagget efter det andra. Men vafan har hänt med svenskarna!? Nu var halva Sverige inne i VS och gick loss totalt. Jag kände bara: snälla? är ni verkligen seriösa? Men ja, det var de tydligen...

Efter en lång shoppingdag och gick vi runt och bockade av lite sevärdheter som man inte får missa när man är här, väldigt skönt att gå på gator där man inte trängdes med resten av alla turister som julshoppade. På kvällen åt vi på Jamie Oliver's Fifteen. Det var en häftig upplevelse, jag och mamma älskar Jamie så jag tyckte det var en perfekt överraskning för min fina mamma. Hon älskade det, jag älskade det och jag tror Jennifer var jättenöjd! Så om ni ska äta någonstans är Fifteen värt ett besök, tänk bara på att boka tid bra i förväg.

Söndagen spenderades i St Albans där vi bara strosade runt och gjorde inget särskilt. Åt lunch på en trevlig resturang och och på kvällen gick vi till en klassisk pub och åt pommes och drack öl. Med andra ord har vi haft en fantastisk helg med god mat och dricka, och såklart det bästa sällskapet!

På torsdag åker jag hem till Sverige igen, ska bli skönt att komma hem och få känna lite julstämning med hela familjen.

xxx
Allmänt | | En kommentar |
Upp