6 December

Det är många som säger att jag ska skriva mer. Så okej, jag ska ge det ett ärligt försök. Jag har läst någonstans att det tar tre veckor innan något blir en vana. 21 dagar. Det är inte en särskilt lång tid. Så nu framöver ska jag försöka lägga upp en bild eller inlägg per dag. Det spelar inte någon roll hur långt inlägget blir, jag ska lyckas ta mig tid till ett inlägg per dag. Problemet är väl den att jag skriver på min surfplatta, vilket jag inte riktigt gillar. Men nästa vecka kommer mamma och Jennifer hit, så de tar även med en av mina datorer. Då kan det bli ordning och reda med systemkamerabilder på denna blogg!

Jag har det bra här borta. Efter pissveckan för ett tag sen har allt blivit bättre, saker och ting faller mer och mer på plats. Säger åter igen tack till min underbara värdfamilj. Jag har påbörjat min fjärde månad här och relationerna mellan oss i familjen växer varje dag. Jag kommer tycka det är superskönt att komma hem under jul, men fy bubblan vad jag kommer sakna mina barn. Självklart går de mig på nerverna varje dag: Nej Joe, hoppa inte i sängen, ta på dig strumporna, NU!!! Och nej Rosie, toaborsten är inget man ska provsmaka.... Sam, sluta att sparka mig i ansiktet när vi tittar på film. Men jag älskar dessa ungar som får mig att skratta varje dag. En kram eller en puss från dem är det bästa som finns, när jag ser dem skratta pga något jag gjort blir jag helt varm inombords. Det är riktig kärlek ♥

Denna vecka har varit väldigt hektisk, både K och R haft tidiga morgonmöten och christmasevent om kvällarna så jag har jobbat mer än vanligt. Men får så mycket beröm av bägge två så jag gör det med nöje. Däckade dock igår vid halv sex och sov 1,5 h vilket resulterade i en halvt sömnlös natt. Att vara "mamma" och underhålla barnen konstant är bland de jobbigaste som finns. Tur att K kom och tog över igåreftermidag, annars hade jag däckat tidigare.

Så som tack för att jag ställt upp denna vecka bjöd K mig på en mysig shoppingtur imorse inkl fika och sen en sushilunch. Älskar när jag känner mig uppskattade och när de säger att jag gör ett fantastiskt jobb med barnen, det värmer verkligen.

Ikväll ska jag ut och ta en drink eller två med Johanna, imorgon så ska jag åka och träffa Sofie och Ulf inne i London och på kvällen är det FÄZZZT! Det ser ut att bli en bra helg.

xxx
Allmänt | |
Upp